Impuls Teatre de Molins de Rei estrena el Concurs de Grups de Teatre “Ciutat de Tàrrega” amb Nit de Ràdio

L’obra Nits de Ràdio a càrrec d’Impuls Teatre de Molins de Rei, és la primera proposta del Concurs de Grups de Teatre Ciutat de Tàrrega que des de dissabte i fins al 13 d’abril oferirà un total de sis muntatges teatrals. Impuls Teatre fa dos anys que representa aquesta obra. Han obtingut diversos premis en diferents concursos , i per ells haver estat seleccionats per ser a Tàrrega és com un reconeixement que en cas de guanyar el concurs  el permetria actuar a FiraTàrrega. La BAT  va rebre gairebé una seixantena de propostes de grups de teatre per actuar al concurs que han dedicat a la comèdia. Dissabte vinent serà el torn de la companyia  “8 Terrassa” amb l’obra M’agrades a les fosques

Dissabte 16 de març · M’AGRADES A LES FOSQUES de Rosa Ponsarnau (comèdia) · COMPANYIA 8 (Terrassa)

Tres generacions de dones viuen a la mateixa casa sense sospitar que tenen moltes més coses en comú de les que mai no havien imaginat. Una proposta fresca i dinàmica que Companyia 8 defineix com una barreja entre l’alta comèdia de Hollywood dels anys 40 i la tradició literària de la comèdia anglesa i francesa.

 

Dissabte 23 de març · LA TAVERNA DELS CÒMICS de creació pròpia (comèdia) · TEATRE DEL TALIÓN (Lleida)

El Teatre del Talión de Lleida torna a Tàrrega protagonitzant un conjunt de set farses ambientades en una taverna decadent. Una companyia de còmics de tercera es veu abocada a trobar refugi en aquest establiment. L’arribada dels actors transformarà la vida del local i dels seus clients gràcies a la màgia del teatre.

 

Dissabte 30 de març · VEÏNES de Carles Gòdia (comèdia) · BAOBAP TEATRE (Alcarràs)

Ambientada en un poble on passen tot tipus d’embolics, aquesta enginyosa comèdia presenta un grup de veïnes que s’encarreguen d’espatllar encara més l’ambient escampant rumors i suposicions. Entre altres xafarderies comenten que el Sisco ha marxat de casa amb una altra dona, una brasilera que treballa en un pub.

 

Dissabte 6 d’abril · CINC NOIES I UN SÍ de creació pròpia (comèdia) · CASAL CORPUS GRUP DE TEATRE (Barcelona)

Una habitació, un casament i un vestit. Tres ingredients que compartiran cinc dames d’honor d’una boda i que juntes donaran lloc a una explosió d’amistat i rialles. Cinc dones, cinc personalitats, cinc amigues, cinc històries que protagonitzen una comèdia fresca i desenfrenada.

 

Dissabte 13 d’abril · ELS RÚSTEGUES de Carlo Goldoni (comèdia) · PIERROT TEATRE (Centelles)

Els rústegues són quatre mercaders de Venècia que representen la vella tradició conservadora i puritana de les classes mitjanes, enfrontats a la “nova frivolitat” veneciana.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.