“InCursió Social” de Juneda torna a Tàrrega el dissabte amb una peça que promou la conscienciació ecològica

Imatge promocional de l'espectacleEmmarcada dins la Temporada de Teatre de la Regidoria de Cultura, l’obra té com a intèrprets persones en risc d’exclusió

La Temporada de Teatre 2018 – 2019 de Tàrrega, organitzada per la Regidoria de Cultura, continua el dissabte 1 de desembre amb un nou muntatge escènic del projecte “InCursió Social”. Impulsada des de Juneda, aquesta iniciativa promou l’accés de persones en risc d’exclusió als processos de creació teatral, fomentant les seves aportacions i donant ales a la seva creativitat. El procés culmina amb l’estrena de l’espectacle davant el públic. En aquest cas, es presentarà a Tàrrega “Chapamama o la fi del món”, un crit d’alerta al canvi climàtic a causa de la intervenció de l’home en els sistemes naturals. Es planteja així una reflexió sobre quina és la responsabilitat social i individual per a respectar i conservar el planeta, tot això des d’una mirada poètica i artística.

 

Hi participen l’Associació Alba de Tàrrega, Acudam de Mollerussa, Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, L’Olivera de Vallbona de les Monges, Centre Talma de Juneda i Residència Municipal d’Avis de Juneda. “Chapamama o la fi del món” és una obra escrita i dirigida per Vero Cendoya, Marta Barrachina, Marta Pérez i Ramon Giné. La representació tindrà lloc a les 9 de la nit, al Teatre Ateneu.

 

Preu de l’entrada: 5 euros. Entrades, abonaments i descomptes: www.tarrega.cat/teatreateneu · 973 312 960 · infocultura@tarrega.cat. La Temporada de Teatre de Tàrrega compleix ja 24 edicions i és un dels cicles escènics més veterans de les terres de Lleida. D’octubre a febrer s’ofereixen 9 espectacles de diferents gèneres i formats, on sobresurten altres propostes com “Fairfly” o “Escape Room”. També s’ha accentuat la presència d’obres de compromís social.

 

Consulteu aquí la notícia de la Temporada de Teatre 2018 – 2019 al nostre web

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.