Inicien l’enderrocament de la benzinera Prats de Tàrrega que donarà pas a un Mercadona

Aquest dimecres han iniciat les feines prèvies a l’enderroc de l’estació de servei Prats de Tàrrega, espai que acollirà una nova superfície comercial de la firma Mercadona.
Diversos operaris han començat a retirar diferents elements de la benzinera, mentre els topògrafs també han iniciat la seva activitat. Al mateix temps treballadors d’empreses d’instal·lacions elèctriques plantaven pals i descarregaven bobines de cable elèctric. Al lloc també si han desplaçat tècnics de Mercadona que han confirmat que les obres s’iniciaran en un parell de mesos un cop les botigues de la Sirena i Merkal Calçades traslladin la seva activitat. El nou supermercat també ocuparà l’espai de l’antic LIDL. La superfície total entre botiga i magatzem serà de 3.400 metres quadrats més 207 places d’aparcament.
El pressupost de l’obra és de 4 milions d’euros i el terreny és de lloguer. Les previsions són d’obrir les portes a finals d’estiu i pot suposar el tancament del Mercadona de Cervera.
La benzinera Prats va cessar la seva activitat el 31 de desembre. Amb noranta anys, primer al patí i després en l’emplaçament actual, va ser la primera estació de servei de Lleida i la setena de tot l’estat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.