La 3ª edició de la Fira Estudies & Treballes de Tàrrega estrena nova ubicació

Se celebrarà del 8 al 10 de març a l’Espai MerCAT amb l’objectiu de potenciar l’orientació i la formació

Tot a punt perquè Tàrrega aculli la 3ª edició de la Fira Estudies & Treballes (FET). El certamen tindrà lloc del dimecres 8 de març al divendres dia 10 i estrenarà nova ubicació a l’Espai MerCAT i la plaça de les Nacions. L’objectiu,  créixer en nombre de centres participants i d’activitats per a conscienciar docents i estudiants dels reptes de reduir l’abandó escolar i de millorar l’oferta de mà d’obra qualificada.

La programació compta amb diverses activitats perquè qui hi assisteixi pugui obtenir els recursos per a orientar-se en el seu propi itinerari educatiu, laboral i emprenedor. La fira, també batejada com FET Tàrrega, repetirà el seu format presencial i cercarà assentar-se com una nova fira oberta a la ciutat i al territori per difondre l’oferta formativa targarina i l’ecosistema d’ocupació i emprenedoria de l’Urgell.

Una altra de les novetats és l’ampliació del Punt Orienta’t. D’aquesta manera el certamen comptarà amb més activitats i expertesa en orientació per a poder donar resposta de forma més personalitzada i eficaç a les consultes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.