La Biblioteca Comarcal de Tàrrega acull l’exposició dels 20 anys de la Xarxa Alcover de teatre

Una exposició a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega commemora el 20è aniversari de La Xarxa Alcover, la xarxa que promou gires d’espectacles teatrals en català al conjunt dels països catalans. La idea de formar aquest circuit que aplega ajuntaments, programadors i associacions es va iniciar el 1995 per part de la companyia de Palma de Mallorca Iguana Teatre. En aquell moment ja es va pensar que havia d’integrar tots els territoris de parla catalana, el Principat, el País Valencià, les Illes Balears, la Franja de Ponent i Andorra.

En aquestes 20 anys la Xarxa Alcover ha facilitat les gires de 60 companyies i més de 300 representacions, tot un èxit que la seva presidenta d’honor Isabel Clara Simó va celebrar ahir a Tàrrega acompanyada també de la presidenta de la Xarxa, la targarina Teresa Garcia.

L’Ajuntament de Tàrrega forma part de la Xarxa Alcover i el dissabte 21 d’octubre el Teatre Ateneu de la capital de l’Urgell, en el marc de la Temporada de Teatre 2017 – 2018, acollirà el muntatge HAMLET CANALLA de la CIA. TEATRE MICALET en gira dins la Xarxa Alcover. L’exposició que recull la història de la Xarxa es pot veure fins el proper 4 de novembre a la Biblioteca Comarcal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.