La Biblioteca Comarcal de Tàrrega commemora el seu 24è aniversari amb la participació de l’escriptor Jordi Coca

IMATGE D'ARXIU · Biblioteca Comarcal de TàrregaEls dies 22 i 30 de novembre en un dels equipaments culturals més emblemàtics de la capital de l’Urgell

La Biblioteca Comarcal de Tàrrega commemora aquests dies el seu 24è aniversari amb una doble proposta cultural. D’una banda, el dijous 22 de novembre (7 tarda), i sota el títol de “La transgressió, la puresa i la llibertat”, l’escriptor Jordi Coca i la psicòloga Núria Beitia conversaran amb el públic sobre valors i emocions universals a partir dels arguments del llibre “La nit de les papallones”. La publicació, obra de Jordi Coca, fou guardonada l’any 2009 amb el Premi BBVA Sant Joan. L’acte forma part alhora del cicle “Avui també és Sant Joan · La literatura, eina de valors”, organitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes arreu del país.

Posteriorment, el divendres 30 de novembre (8 vespre) la Biblioteca Comarcal de Tàrrega també acollirà l’espectacle “Connexions poètiques” a càrrec de Lluís Fortuny, un dels components històrics de la Companyia Elèctrica Dharma. L’artista protagonitzarà un recital de petit format en què imatges i poemes es fusionen amb música en directe i una taula de DJ. Això permet “connectar tres formes d’expressió en un sol espectacle”, explica el trompetista. Amb aquest projecte, el músic aprofundeix en els processos creatius tot buscant espais per explorar nous llenguatges. Tots dos actes són d’assistència gratuïta. Consolidat com un dels principals equipaments culturals de titularitat municipal, la Biblioteca Comarcal de Tàrrega compta actualment amb un catàleg de més de 55.000 referències i més de 13.000 titulars del carnet de préstec.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.