La Biblioteca Germanes Güell de Tàrrega incorpora al seu fons més d’un centenar de títols sobre feminisme

L’equipament suma més de 560 títols sobre aquesta temàtica, esdevenint referent tant a les comarques de Lleida com a la resta de Catalunya

La Biblioteca Pública de Tàrrega – Germanes Güell incorpora al seu fons un total de 111 llibres per tal d’ampliar-ne la seva oferta sobre ferminisme. Són obres de caire teòric i històric sobre els moviments feministes i LGTBIQ+, biografies de dones i de membres del col·lectiu LGBTIQ i també d’altres tracten sobre salut amb perspectiva de gènere, noves masculinitats i violències masclistes.

Bona part dels títols que l’Àrea d’Igualtat ha lliurat a la biblioteca són novetats editorials però també hi ha reedicions de clàssics sobre feminisme. La gran majoria dels llibres donats no estaven disponibles mitjançant el servei de préstec interbibliotecari i, per tant, només es poden trobar a la biblioteca de la capital de l’Urgell. També s’han lliurat alguns exemplars cedits per l’Institut Català de les Dones.

Ara per ara des de la biblioteca reconeixen que el públic que més freqüenta la secció són els joves, però tenen l’objectiu d’arribar a altres segments de la societat.

La Regidoria d’Igualtat col·labora amb la biblioteca des de l’any 2015 aportant bibliografia sobre aquesta temàtica i, hores d’ara, el catàleg ja en suma més de 560 títols.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.