La Cambra de Comerç de Tàrrega engega el procés per elegir nou president o presidenta

L’empresari Carles Giribet optarà a presidir-la avalat pel president sortint Delfí Robinat

Les eleccions per a presidir la Cambra de Comerç de Tàrrega, i les altres 12 que hi ha Catalunya, ja tenen data oficial. Segons ha publicat aquest dilluns el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), les votacions tindran lloc el mes vinent de maig per mitjans electrònics.
En el cas de la Cambra de Tàrrega, l’empresari Carles Giribet optarà a presidir-la avalat pel president sortint Delfí Robinat. Giribet és un conegut empresari del sector del transport nacional i internacional.
Les votacions per escollir presidents o presidentes de les Cambres de Comerç, tenen una certa complexitat. Hi ha tres canals per presentar candidatures. En el cas de la Cambra de Tàrrega de les 15 empreses que formaran part del Plenari, 10 seran elegides per sufragi entre les 2.500 empreses que conformen l’entitat. En aquest cas els candidats o candidates hauran de presentar la seva candidatura entre els dies 12 i 25 de febrer a les oficines de la Cambra, sent les eleccions de les mateixes entre el 7 i el 9 maig per mitjans electrònics
En el plenari també hi ha la representació de les organitzacions empresarials, les patronals, que en el cas de la capital de l’Urgell aniran a elecció són dues candidatures que hauran de ser presentades també entre els dies 12 i 25 de maig i també seran elegides per votació electrònica.
Per últim les empreses que facin l’aportació voluntària més alta, que en el cas de la Cambra de Tàrrega seran tres empreses, que també entraran a formar part del Plenari.

Ràdio Tàrrega

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.