La campanya solidària del BTT Tàrrega recull 45 cascs de bicicleta per a infants i joves del Servei d’Intervenció Sòcioeducativa (SIS)

Valoració molt positiva per facilitar oportunitats a qui no té accés a aquest tipus d’activitats · El punt de recollida ha estat Bici 3.0 i la campanya ha tingut impacte a les xarxes socials

La campanya solidària de recollida de cascs de bicicleta per cedir-los als infants i joves del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS Tàrrega – Centre Obert Ondara) ha finalitzat amb èxit. La iniciativa de l’entitat BTT Tàrrega es va iniciar fa dos mesos i s’han recollit fins a 45 cascs oferts per la ciutadania a l’establiment Bici 3.0, que també ha col·laborat en aquesta campanya que ha tingut una gran repercussió a les xarxes socials.

Amb aquests donatius es contribuirà a potenciar la pràctica de l’esport i el lleure entre els infants i joves del SIS Tàrrega, ajudant-los a realitzar les sortides en bicicleta ben equipats. A la vegada, la campanya també ha servit per fomentar la reutilització donant una altra vida a cascs i a bicicletes.

L’any passat, BTT Tàrrega ja va realitzar la campanya Enbiciperlleida – Bicicleta Club de Catalunya (BACC) gràcies a la qual es va cedir un lot de 18 bicicletes recuperades al SIS Tàrrega. La majoria de les bicicletes provenien del dipòsit municipal de Tàrrega i Enbiciperlleida-BACC s’encarregà de reparar-les per posar-les de nou en circulació.

Des del SIS Tàrrega, gestionat per la Regidoria d’Acció Social d’Intervenció i Habitatge de l’Ajuntament de Tàrrega, s’ha fet una valoració molt positiva de la campanya i de la resposta solidària de la ciutadania. A més BTT Tàrrega i Bici 3.0 s’han mostrat molt satisfets de poder dur a terme aquesta iniciativa que beneficiarà els infants i adolescents en molts aspectes. Així, es podrà ajudar en aspectes fonamentals com la pràctica d’exercici físic i hàbits saludables, el desenvolupament de capacitats motrius, la millora de l’estat emocional, el contacte amb l’entorn urbà i natural, l’augment de l’atenció i la concentració i l’educació en valors de respecte i convivència.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.