La Coral del Sant Josep estrena l’espectacle ” Sobreviuré”

En un país imaginari s’hi prohibeix la música i tot allò relacionat amb ella. Els habitants que no poden viure sense la seva companyia han de marxar. S’embarquen en un llarg viatge pel mar en busca d’allò tan vital al qual no volen renunciar i sense el que no poden viure. Un vaixell i un desert d’aigua serà el leitmotiv d’una aventura a ritme de clàssics del rock del segle XX.
Aquest viatge ens portarà a pensar quant pot ser d’absurd el caprici humà, i a fer-nos reflexionar de la importància d’allò immaterial en les nostres vides.

L’espectacle

L’espectacle que la coral presenta aquest 2019 integra la veu de prop de 200 cantants, tres músics en directe i un ballarí. En ell hi ha inclòs un repertori musical de clàssics del rock de la segona meitat del segle XX, arranjats en versió coral.
Durant bona part de l’obra, hi col·laboren la Coral de Petits i la Coral de Pares i Professors de l’escola i en la seva representació a la Plaça del Teatre de l’Escorxador de Lleida, comptarà amb la col·laboració especial de la coral Maristes Montserrat de Lleida amb el seu director Gerard Riu.
Actuacions
L’espectacle s’estrena aquest divendres, 3 de maig, a les 21.30h a la Plaça Major de Tàrrega.
La segona representació tindrà lloc el 25 de maig a la Plaça del Teatre de l’Escorxador de Lleida i de cara a l’any 2020 està previst fer una gira per diferents ciutats de Catalunya.

La Coral del Sant Josep

El curs 2006-2007 s’endegà la Coral del Sant Josep, un projecte ferm d’escola on, per damunt del cant, s’hi difonen els valors implícits en l’ideari Vedruna. La solidaritat entre els companys i el treball en equip encapçalen el decàleg de conducta sempre present en les sessions d’assaig. Amb el temps s’ha anat ampliant la coral de manera que actualment hi participen alumnes des de 1r de primària fins a Batxillerat i CFGM i fins i tot compta amb la participació de famílies i professorat del centre

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.