La CUP de Tàrrega denuncia els privilegis dels regidors durant FiraTàrrega

Foto entrades fira CUP

La CUP de Tàrrega sorteja un any més les entrades pels espectacles de FiraTàrrega que es reserven de forma gratuïta pels regidors de l’Ajuntament: quatre entrades dobles per cada regidor, a triar entre tots els espectacles que ofereix la Fira. D’aquesta manera, els regidors de la formació renuncien a 24 entrades, les veneres de regidor, els pins i les targetes d’aparcament gratuït.

Des de la CUP de Tàrrega afirmen que “el sorteig anual d’aquestes entrades és un acte de denúncia i visualització dels privilegis que gaudeixen tots els regidors del consistori”. De fet, la formació insisteix en la necessitat d’acabar amb aquests privilegis: “per nosaltres és prou evident que el fet d’ésser representants dels ciutadans dins una institució no ha de suposar cap tipus de privilegi ni favor especial. Per això trobem  totalment injustificable que a Tàrrega es continuïn mantenint aquestes distincions i el greuge comparatiu que això suposa amb la resta de ciutadans”.

Per participar en el sorteig cal seguir els següents passos:

  1. Entrar a la pàgina web (tarrega.cup.cat), anar al peu de pàgina i clicar el botó “contacta”. Omplir els camps corresponents al telèfon i correu electrònic, i al cos del missatge escriure el nom i cognoms i el text “Entrades Fira”. Tot seguit enviar.
  1. A tots els inscrits se’ls assignarà un número.
  1. El sorteig se celebrarà de forma presencial al Casal Popular el Rostoll (plaça dels Àlbers, Tàrrega) el divendres, 31 d’agost a les 21 hores.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.