La FAVT de Tàrrega es queixa per la rebaixa de la subvenció pel 2020

La Federació d’Associacions de Veïns de Tàrrega denuncia que “l’ajuntament margina a la FAVT amb la rebaixa d’un 75% de la subvenció per l’any 2020”, segons ha explicat el seu president Joan Pujal en un comunicat fet públic.
Segons Pujal “l’import que està previst per aquest any 2020 és de 500 €, l’any 2019 disposàvem de 2.000 € anuals, i el 2018 de 2.500 €”.

El president de la FAVT de Tàrrega, afirma que “no podem entendre que un govern d’esquerres no vulgui la participació ciutadana i que margini la FAVT per les crítiques fetes al consell de participació ciutadana del passat dia 5 de febrer, en referència a l’incompliment del reglament de participació, que en el seu article 8è diu que l’ajuntament de Tàrrega ajudarà econòmicament amb subvencions a la FAVT”.

Segons Pujal “el nou equip de govern vol eliminar a la FAVT de Tàrrega perquè amb 500 € anuals no podem tenir l’oficina oberta ni cobrir les despeses, ni fer activitats”.

Pujal també afirma que “hem de denunciar també que les taxes i ordenances fiscals es van aprovar pel ple sense passar pel Consell de Participació Ciutadana tal com diu l’article 39 del reglament de Participació Ciutadana”.
En aquest sentit afirma que des de la FAVT “estudiem la possibilitat de presentar al·legacions contra el pressupost del 2020”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.