La Festa de l’Arbre, solidària amb els nens i nenes amb càncer

El 26 de març torna la Festa de l’Arbre a Sant Eloi i enguany tindrà un caràcter solidari. La trobada anual acollirà la campanya Posa’t la Gorra de l’associació AFANOC que ajuda a les famílies que tenen nens i nenes amb càncer. A través de la venda de la gorra solidària que es pot comprar per 7 euros a diferents establiments i al mateix ajuntament es pot ajudar a l’entitat a finançar els serveis que ofereixen a les famílies. Entre tots els compradors se el mateix dia se sortejarà un quadre de l’artista Carmina Castelló. Els Amics de l’Arbre i el consistori targarí s’han volgut sumar a la iniciativa.

A primera hora es plantarà una alzina commemorativa en honor a l’AFANOC i a partir de les onze el Mag Lari presentarà la festa on hi haurà música, animació infantil o tallers. Des de l’entitat han constatat que a l’Urgell hi ha 4 famílies afectades pel càncer infantil que malgrat que no resideixen a la casa dels Xuclis, una llar que acull a famílies mentre els infants reben tractament als hospitals de Barcelona, si que es beneficien d’altres serveis que els ofereix l’entitat.

La festa que fa més de 100 anys que organitzen els amics de l’arbre per donar a conèixer la riquesa natural i paisatgística del Parc de Sant Eloi comptarà amb la tradicional visita guiada pel parc i enguany es plantarà un altre arbre en honor a l’Esbart Albada a la plaça de la Sardana. Servirà per recordar el 60è aniversari de l’entronització de la Mare de Déu de Montserrat al Parc l’any 1956.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.