La Forja presenta aquest diumenge a Tàrrega els punts de reivindicació entorn a la campanya “el jovent volem estudiar!”.

bibliotecaL’entitat juvenil exposarà els diferents punts davant la Biblioteca Comarcal al mig matí després de presentar una esmena al consistori.
El diumenge 31 de març a la capital de l’Urgell, La Forja farà una presentació pública dels punts que consideren bàsics de cara al fet que el jovent pugui estudiar dignament. Després de presentar aquest dilluns una esmena a l’Ajuntament, perquè les institucions comencin a treballar en aquesta
direcció, l’organització juvenil compartirà i explicarà a la resta dels targarins i targarines cada punt que defensa. En el mateix acte es durà a terme una recollida de firmes entorn de la ILP Universitats, la proposta de llei que advoca per la rebaixa d’un 30% de les matrícules de grau, una reivindicació ja aprovada pel Parlament, però no aplicada.
L’acte, doncs, serà tot una declaració d’intencions per pressionar a l’Ajuntament que mogui fitxes davant una problemàtica, que l’organització considera, que l’estudiantat ja fa temps que arrossega injustament.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.