La gatera de Tàrrega ha assolit el límit de la seva capacitat i no pot acceptar més entrades

Amb una cinquantena de gats, els voluntaris s’han vist obligats a emprendre campanyes econòmiques per a reunir recursos

El centre municipal d’acollida de gats de Tàrrega, en funcionament des del mes de març, ha assolit el seu límit de capacitat. Amb una cinquantena de gats establerts, des de principis d’agost el voluntariat de la gatera s’ha vist obligat a rebutjar noves entrades a les seves instal·lacions. Tot i això, segueixen oferint ajuda en la gestió dels fel·lins que els agents policials troben desemparats.

Aquesta situació de col·lapse ve causada, bàsicament, perquè les entrades dels gats no han frenat, mentre que sí que ha baixat el ritme d’adopcions. Des de la gatera consideren les cases d’acollida temporals una bona solució al problema i fan una crida a les esterilitzacions. A més a més, els voluntaris han creat una llista de desitjos a la plataforma amazon i han emprès una campanya de Teaming, on animen a la ciutadania que s’hi inscrigui per a fer una aportació d’un euro al més per a menjar, medicaments i altres recursos. De moment ja són 66 col·laboradors.

A banda d’això, un dels agreujants ha estat l’arribada de gats amb patologies greus com la leucèmia, ja que s’han d’aïllar junts per a evitar-ne la propagació i això ha fet que també es col·lapsi la zona d’infermeria.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.