La neu arriba a Tàrrega i la Generalitat recomana suprimir les activitats esportives a l’aire lliure i seguir les informacions de Protecció Civil.

La neu ha arribat a primera hora de la tarda a Tàrrega i des d’aleshores no ha parat de nevar amb diferents intensitats. De moment només ha agafat als cotxes, al material urbà i en alguns indrets com ara la canalització del Riu Ondara. A hores d’ara no hi ha cap problema per circular a peu i amb vehicle pels carrers de la ciutat.

Comunicat sobre l’episodi de fred i nevades que està afectant Catalunya de forma generalitzada

Arran de l’episodi de fred i nevades que està afectant Catalunya de forma generalitzada i tenint en compte les indicacions del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), que ha actualitzat la fase d’ALERTA del Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT), i davant la possible afectació que pugui tenir en la pràctica esportiva del país, la Secretaria General de l’Esport (SGE) fa les següents recomanacions:

Es recomana anul·lar les activitats esportives i extraescolars a l’aire lliure a partir d’aquesta tarda, sempre i quan la seva celebració pugui causar un risc per al correcte desenvolupament i per la mobilitat dels practicants i espectadors

Es recomana seguir puntualment les informacions i previsions de la Direcció General de Protecció Civil davant la situació meteorològica excepcional.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.