La Passió de Cervera posa en marxa la temporada 2022

Ja s’ha començat a treballar en la organització dels assajos, de l’escenografia i les diferents proves tècniques que s’han de realitzar

Aquesta temporada 2022 amb un disseny del cartell renovat, elaborat pels dissenyadors de l’empresa La Gràfica de Lleida, el Patronat de la Passió ha decidit donar una visió diferent de la imatge de Jesucrist. A l’hora de triar la imatge del cartell, es va pensar en com arribar als joves i captar la seva atenció. Ja que el públic de més de 40 anys ja estem acostumats a veure la figura de Jesucrist mitjançant l’educació religiosa que hem anat tenint en els períodes infantils i juvenils i en la nostra maduresa. La figura de Jesús, és la més representada en l’art des de tots els temps i també fins ara en l’època digital. S’ha optat per un disseny de cartell amb un mosaic del retrat de la cara de Jesucrist fet per fragments de les diferents èpoques artístiques, des de les més antigues a les més actuals. Jesucrist d’aquesta manera es pot representar i adaptar a tots els temps, i a totes les persones sigui quina sigui la seva edat.

En l’acte desenvolupat el passat diumenge 16 de gener, el President del Patronat de la Passió de Cervera Sr. Xavier Cañabate Llobet, ens ha explicat que aquesta temporada la direcció artística s’està centrant en establir un bon marc de treball textual amb els actors i a consolidar els papers importants que ja es van canviar en temporades anteriors, a nivell tècnic també es realitzaran diferents inversions per a fer millores en el que fa referència a la sonorització i la il·luminació de diverses escenes, conformant un treball acurat en el mapa de llums amb múltiples assajos amb diferents professionals tècnics.

El Patronat de la Passió, ha volgut remarcar que la Passió de Cervera representa una tradició històrica que es remunta a l’any 1477 i que la seva actual representació gaudeix d’una singularitat única que cal preservar, per aquest motiu, també s’insta als diferents organismes institucional tant autonòmics com estatals a fomentar el manteniment de les seves representacions com a patrimoni cultural immaterial de nostre país. Aquesta temporada 2022 les representacions de l’espectacle es realitzaran els dies 27 de març i 3, 9, 15, 24 i 30 d’abril.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.