La Regidoria de Promoció Econòmica organitzarà el Mercat del Cóc durant la #FMTàrrega2021 amb paradistes locals

Dissabte 15 de maig de 17h a 21h i diumenge 16 de 10h a 20h a la Plaça del Carme • Reconversió del tradicional FiraCóc per la situació de la pandèmia

L’actual situació pandèmica de la Covid-19 ha obligat a reconvertir el FiraCóc, un dels clàssics de la Festa Major, en un Mercat del Cóc que s’organitzarà durant la #FMTàrrega2021 dissabte 15 de maig de 17h a 21h i diumenge 16 de 10h a 20h. La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega ha adaptat el format i se celebrarà a la Plaça del Carme, un espai més ampli i amb ventilació natural a diferència de l’Espai MerCat, on se celebrava tradicionalment.

El nombre de parades de forns de pa i pastisseries també s’ha vist reduït i els assistents podran gaudir els productes de paradistes de Tàrrega, apostant així pel Km0. Enguany tampoc no hi haurà tallers ni degustacions i el funcionament estarà limitat a un mercat de compra i venda de cóc de Tàrrega.

El Mercat del Cóc seguirà les mesures de prevenció del Covid-19 i l’horari serà dissabte 15 de maig de les 17h a les 21h i diumenge 16 de maig de les 10h a les 20h.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.