La Residència de Gent Gran Sant Antoni de Tàrrega disposarà d’un nova sala per activitats gràcies a un acord de col·laboració amb l’empresa Borges

Signatura del conveni (2)Mitjançant un ajut econòmic de 12.500 euros aportats en cinc anualitats · Han signat el conveni l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el representant de Borges, Josep Pont

La Fundació Residència de Gent Gran Sant Antoni de Tàrrega ha signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’empresa Borges ajudarà a finançar les obres d’adequació d’un dels espais de l’edifici. Es tracta d’una sala en desús, situada a la planta baixa i vora l’entrada principal, que s’utilitzava com a sala de vetlla per als difunts. Aquest espai s’adequarà a les necessitats actuals de l’equipament i es convertirà en sala per a rebre visites i realitzar activitats diverses amb les persones residents. Amb l’objectiu de materialitzar les obres, l’empresa targarina Borges farà una aportació anual de 2.500 euros durant un període de 5 anys (l’aportació total serà de 12.500 euros). Per la seva part, la Residència de Gent Gran Sant Antoni s’ha compromès a finalitzar els treballs abans del maig del 2021.

Afavorir la qualitat de vida de les persones residents

Han signat l’acord l’alcaldessa de Tàrrega i presidenta del Patronat de la Residència de Gent Gran Sant Antoni, Rosa Maria Perelló; i el representant de Borges Agricultural & Industrial Edible Oils, Josep Pont. A la rúbrica del conveni també han assistit Josep Lardiez, director de la residència, i Carmina Burgués, presidenta de l’Associació Sant Antoni d’Amics de la Residència de la Gent Gran (vegeu fotografies). Des del patronat es valora molt positivament les millores que es podran materialitzar a l’edifici gràcies a Borges ja que afavoriran la qualitat de vida de les persones residents.

Compromís de l’empresa Borges vers la seva ciutat

Per la seva part, l’alcaldessa Rosa Maria Perelló ha agraït l’aportació de Borges, “que permetrà disposar d’un nou espai amb claror natural a l’edifici perquè els residents i familiars en puguin gaudir”. També ha subratllat la col·laboració i el compromís de l’empresa vers la seva ciutat, Tàrrega. Així mateix, Josep Pont ha destacat que Borges potencia així la seva responsabilitat social corporativa, en aquesta cas, en favor de la promoció de la salut i el benestar de la gent gran de Tàrrega i la comarca de l’Urgell.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.