La Sala Marsà de Tàrrega inaugura una exposició amb escultura, pintura i poesia de l’artista lleidatana Dolors Comajuncosa

Organitzada per la Regidoria de Cultura, la mostra romandrà oberta fins al proper 30 d’abril

Foto: Ajuntament de Tàrrega

La Sala Marsà de Tàrrega acull fins al proper 30 d’abril una exposició amb obra de l’artista lleidatana Dolors Comajuncosa. Sota el títol ‘Art i poesia en femení’ s’apleguen una vintena de treballs de l’autora que inclouen pintures i escultures realitzades en diversos materials. Cadascuna de les peces s’acompanya d’una composició poètica de creació pròpia. Es tracta, per tant, d’una proposta multidisciplinària que posa de relleu la versatilitat de Dolors Comajuncosa, que actualment exerceix com a docent d’escultura a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara de la capital de l’Urgell.

Durant la inauguració de la mostra celebrada aquesta setmana, l’artista va explicar que “aquests treballs volen ser una reivindicació feminista en favor de la creativitat intel·lectual de la dona”. Dolors Comajuncosa també va subratllar la varietat de tècniques amb què plasma la seva obra, fet que queda palès, per exemple, en la varietat de materials de les seves escultures com bronze, ferro o fang refractari. A l’acte inaugural també va assistir el regidor de Cultura, Carlos Vílchez, que va destacar el lligam de l’artista vers la ciutat de Tàrrega (vegeu fotografia).

Dolors Comajuncosa ja va demostrar des de petita una gran afició tant per les Belles Arts com per l’escriptura. Des dels divuit anys guanya diversos premis en certàmens artístics i participa després en diferents exposicions individuals i col·lectives. Posteriorment també cursa estudis de filosofia i escriu assaig i poesia.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.