La senadora Sara Bailac demana al govern de l’Estat l’arranjament del principal pas a nivell de Tàrrega

Fotografia: Esquerra Republicana Tàrrega

 

El passat mes de novembre va tenir lloc la renovació integral de dos kilòmetres del ferm de la C-14 al seu pas per Tàrrega mitjançant una intervenció del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Aquesta obra va deixar en evidència el mal estat del ferm en el tram de la C-14 en l’encreuament al pas de nivell situat al carrer Sant Pelegrí de la capital de l’Urgell.

En aquest sentit, la senadora targarina Sara Bailac, ha presentat una sèrie de preguntes al ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, sobre l’estat de deteriorament del ferm en aquest punt de la C-14 al centre de Tàrrega. Així mateix, la senadora ha demanat quines actuacions de manteniment de la xarxa ferroviària té previstes Adif per a dur a terme en aquest punt de la infraestructura, i amb quina previsó temporal es preveuen.

Cal remarcar que en el moment de la renovació del ferm el passat mes de novembre, l’alcaldessa de Tàrrega ja va sol·licitar a ADIF (Administrador d’Infraestructures Ferroviàries), ens titular d’aquest tram de la via, que procedeixi a arranjar-ne el paviment, donat que el mal estat d’aquest punt provoca queixes reiterades per part dels usuaris, i té un gran impacte, atès que és una via molt transitada al centre de la ciutat de Tàrrega, doncs es tracta d’una artèria clau per la mobilitat. Una petició que, cinc mesos després, no ha estat atesa. D’aquesta manera i a través d’aquesta nova iniciativa la republicana espera que ADIF atengui aquesta necessitat que s’ha fet evident amb la millora del ferm de la C-14 excepte en els metres competència d’Adif.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.