La Soll ofereix activitats setmanals amb tallers de swing, mitja, teatre, ioga i jocs de taula

Activitats La SollL’espai cooperatiu i associatiu La Soll continua el seu creixement i en els darrers mesos ha augmentat les seves propostes d’activitats setmanals, que han tingut una molt bona acollida pels socis i ciutadans.

A banda d’organitzar xerrades i tastos gastronòmics, La Soll també compta amb un ventall de tallers sobre diversos temes que han comptat amb una gran acceptació. Per començar, els dilluns  de 20.45h a 22h es fan les classes de swing amb Somswing i amb un nivell intermig. Els dimarts s’ha incorporat el taller de mitja a càrrec de Sílvia Espanyol per a tots els nivells i de 17h a 20. Posteriorment, té lloc un taller gratuït de teatre on es potencia l’improvisació gràcies als responsables del concurs Improssible’s que té lloc al bar Kirikú. Els dimecres a partir de les 19.30h s’imparteixen classes de ioga amb Quil Buil i que es basa en la tècnica del Babaji. Finalment, cada diumenge de fi de mes s’organitzen partides de jocs de taula a partir de les 16h amb David Castellà com a dinamitzadors de les partides.

Si es vol demanar més informació sobre aquests tallers o demanar per fer la inscripció, només cal enviar un mail a lasolltarrega@gmail.com on s’atendran tots els interessats. Els tallers de swing, mitja i ioga tenen un cost per sessió o mensuals mentre que els de teatre i joc de taula són gratuïts.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.