La Soll organitza el debat ‘Tàrrega està preparada pel porta a porta?’ el diumenge 26 de març a les 12.30h

 

L’espai autogestionat La Soll de Tàrrega organitzarà el pròxim diumenge 26 de març a les 12.30h un nou debat sobre el model de ciutat amb l’objectiu de reflexionar, dialogar i debatre sobre diferents aspectes de la vida pública de Tàrrega amb diferents personalitats implicades.

En aquesta ocasió, el tema de debat se centrarà en si ‘Tàrrega està preparada pel porta a porta?’. La taula rodona pretén aprofundir aquest model de reciclatge que cada vegada s’està instaurant a més poblacions i la capital de l’Urgell podria ser una de les pròximes a acollir-lo. La recollida selectiva porta a porta consisteix en lliurar els residus al servei municipal de recollida davant de la porta de casa, en uns dies i hores determinats per a cada fracció. El debat també té la intenció de conèixer quins models s’han aplicat en altres poblacions, quin èxit han tingut i quina ha estat la reacció ciutadana.

La taula estarà formada per 3 regidors que han estat a l’àrea Medi Ambient de l’Ajuntament de Tàrrega. Xavi Lecha, que ho va ser del 2003 al 2011 per ERC; Miquel Gascón, que ho va ser per ICV del 2007 al 2011; i Laia Recasens, que ocupa el càrrec actualment per la CUP des del 2021. A més, també es comptarà amb la presència de membres de GEMA per tenir més punts de vista sobre la qüestió. També s’ha enviat la invitació al Consell Comarcal de l’Urgell, responsables de la gestió del reciclatge a Tàrrega, però no podrà assistir-hi cap representant. Com en les anteriors taules rodones, també s’obrirà el debat a la intervenció del públic per poder fer preguntes i sumar opinions.

Aquest serà el cinquè debat que organitza La Soll sobre el model de ciutat després dels realitzats anteriorment i que han tractat sobre el model cultural, el futur del comerç local, la situació de les entitats des de la pandèmia a Tàrrega i la participació ciutadana.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.