La Soll reflexionarà sobre el paper de l’OTAN amb Alejandro López, de de Descifrando la Guerra

El pròxim dimarts 22 de novembre a les 19.45h, l’espai cooperatiu La Soll ha convidat una xerrada oberta per reflexionar sobre l’OTAN amb l’antropòleg Alejandro López, analista de política internacional i coordinador de Descifrando la Guerra. Aquest mitjà independent s’ha convertit en un referent dels amants de la política internacional i compta amb més de 500.000 seguidors a les diverses xarxes socials.

En un moment crucial de la geopolítica mundial pel conflicte entre Rússia i Ucraïna, López analitzarà els aspectes claus del paper que hi juga l’OTAN, quins poders s’hi juguen i quines relacions hi ha amb altres països involucrats com EEUU, Iran o Kurdistan. També es tractaran temes altres relacionats amb aquesta organització com el rearmament nuclear o el suport real que té entre la població.

La sessió està organitzada per la secció de Pensament Crític de La Soll i és oberta a tothom que vulgui assistir a aquest que es realitzarà al local de l’entitat, situat a la Plaça de les Nacions sense estat de Tàrrega el dimarts 22 de novembre a les 19.45h.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.