“La taverna dels còmics” 3a obra del Concurs de Grups de Teatre “Ciutat de Tàrrega” aquest dissabte

17183-1553168604-1400x1400Continuen les nits de comèdia al Teatre Ateneu de Tàrrega amb la visita del Teatre del Talión de Lleida. Aquest dissabte 23 de març es representarà la 3a obra del 31è Concurs de Grups de Teatre organitzat pel Grup de Teatre BAT, que ha apostat enguany de forma exclusiva pel gènere de la comèdia.

El grup de teatre del Talión de Lleida, que forma part de la companyia del Col·legi d’Advocats de Lleida actuarà a Tàrrega amb l’obra “La taverna dels còmics”, una proposta de creació pròpia  basada en set farses, amb un vincle entre elles set, i que a més, ha estat premiada a diferents concursos de Catalunya.

Sinopsis: una companyia de còmics de tercera es veu abocada a trobar refugi en una taverna decadent i a punt de tancar. L’arribada dels còmics transformarà amb la màgia del teatre, la vida del local i dels seus clients. La peça està dirigida per l’actor Eduard Muntada.
Aquest grup de Lleida  ha participat en altres edicions del concurs de teatre de Tàrrega  i l’any 2017 van ser els guanyadors del concurs i  van poder participar a la Fira del teatre de Tàrrega  amb l’obra “La venganza de Don Mendo”.

La funció començarà al Teatre Ateneu a 2/4 de 10 de la nit el proper 23 de març amb una aportació de 7 € per l’entrada, i 3€ amb el carnet jove.  Com cada any  s’ofereixen 2×1 en les entrades amb tiquets que es lliuren als establiments col·laboradors del concurs.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.