La Terrasseta de Preixens estrena el videoclip de ‘Surt el sol’, la cançó de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

17069-1550653626-1400x1400El videoclip està gravat a Cervera i la Segarra i és una composició alegre, festiva i ballable que rendeix un homenatge al territori

El grup La Terrasseta de Preixens presentava ahir a través del seu canal de youtube el vídeoclip ‘Surt el sol’, la cançó que farà de ‘banda sonora’ de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. D’aquesta forma, el tema es converteix en el company de viatge sonor de la programació artística de l’esdeveniment.
A més, cal destacar que el videoclip de ‘Surt el sol’ es projectarà a partir d’aquest cap de setmana, i fins el 21 de març, als cinemes del Circuit Urgellenc. A partir del dijous 28 de febrer, la cançó estarà disponible a totes les plataformes digitals, entre elles Spotify i Shazam. El videoclip està enregistrat en diversos espais de Cervera com el carrer Major o la muralla.
El videoclip de ‘Surt el sol’ es podrà veure als cinemes d’11 localitats: Cervera, Mollerussa, Tàrrega, Tremp, Vielha, Montblanc, Balaguer, Bellpuig, Agramunt, Ripoll, Igualada, a més de les sales de cinema itinerant del Circuit Urgellenc. L’objectiu és fer arribar les manifestacions culturals vinculades a la Capitalitat a tota mena de nous públics. Amb la finalitat d’ampliar els col·lectius que gaudeixin de les manifestacions artístiques derivades de la Capital de la Cultura Catalana, la cançó també es cantarà a les escoles i als casals de la gent gran de Cervera.

Una cançó de proximitat
‘Surt el sol’ és una cançó de proximitat, alegre, festiva i ballable, que representa plenament l’esperit de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. Una composició que dóna importància als creadors i artistes del territori, però amb la voluntat de transcendir i sobrepassar els límits geogràfics de Cervera.

Sobre La Terrasseta de Preixens
Després de quatre discos i centenars de concerts, La Terrasseta de Preixens es troba actualment en procés de gravació de noves cançons que veuran la llum al llarg del 2019. La Terrasseta de Preixens ha publicat els discs ‘El Gran Desgraciat’ (2011), ‘Rapinyaires’ (2013), ‘Candidatura’ (2015) i ‘Tou’ (2017). La seva cançó ‘Final Feliç’, que forma part de ‘Candidatura’, va ser la més escoltada de Lleida a la plataforma Spotify el juliol de 2015.

Cinema de proximitat 
Amb la intenció d’assolir notorietat també en l’entorn més proper i contribuir des de la Capital de la Cultura Catalana a promocionar el cinema de proximitat, el videoclip de ‘Surt el sol’ es podrà veure a les sales del Circuit Urgellenc, una empresa de Lleida que es dedica a l’exhibició cinematogràfica des de fa més de 50 anys.
A través de la gestió de petites sales de poble, el Circuit Urgellenc ha articulat la programació de cinema a les Terres de Lleida en forma de circuit cinematogràfic itinerant.
A més des de fa uns anys, el Circuit Urgellenc ha recuperat el format de cinema itinerant i les projeccions a pobles que no tenen sala estable, organitzant programacions mensuals que porten, al cap de l’any, fins a 16 pel·lícules d’estrena. Els resultats d’aquest projecte són tan positius que any rere any s’amplien el nombre de pobles que s’hi sumen.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.