‘La Vida de Brian’ torna als Cinemes Majèstic 40 anys després durant ‘Lo Memefest’

Cartell La Vida de BrianTàrrega es prepara per viure del dijous 10 al 12 d’octubre ‘Lo Memefest’, el primer festival de l’humor que se celebra a la província de Ponent i que comptarà amb més d’una dotzena d’activitats. Un dels esdeveniments més destacats serà la projecció de la pel·lícula La Vida de Brian quan es compleixen 40 anys de la seva estrena. Aquest film és el més exitós dels Monty Phyton i consisteix en una sàtira mordaç de la religió i la representació a Hollywood de tots els aspectes bíblics. Està ambientada a Judea al 33 d.C., on els romans estan tractant d’imposar una mica d’ordre en un moment de caos i canvi. Brian és un jueu que neix el mateix dia que Jesucrist i al qual una i altra vegada confonen amb el Messies.
La pel·lícula es projectarà el divendres 11 d’octubre als Cinemes Majèstic de Tàrrega a partir de 2/4 d’onze de la nit i serà una gran oportunitat per reviure o descobrir un clàssic de l’humor que encara ara segueix de vigent actualitat. Abans de la projecció, a més, hi haurà un breu col·loqui entre els cinèfils targarins David Giribet i Joan Solè per contextualitzar una pel·lícula que va ser molt polèmica en el seu moment i que ha tingut moltes interpretacions.
Per poder veure La Vida de Brian serà necessària una invitació que es podrà adquirir al mateix cinema comprant unes crispetes per 5 euros o adquirint un bikini durant la inauguració de l’’Expomem’ de ‘Lo Memefest’ que tindrà lloc el divendres a les 20h a la Plaça de les Nacions Sense Estat. Cinemes Majèstic. l’Associació Agrat i Foment Tàrrega han unit esforços per poder projectar aquest film 40 anys després de la seva estrena i que es reviurà divendres a la nit a la Sala A dels Majèstic.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.