L’Ajuntament de Tàrrega adjudica els treballs per arranjar el Camí de Verdú al seu pas pel terme municipal

IMATGE D'ARXIU · Un dels trams del camí entre Tàrrega i VerdúPavimentació amb capa asfàltica de 1.800 metres del vial, força transitat per vehicles i maquinària agrícola · Inversió finançada per l’Associació de Propietaris de Finques Rústiques, la Generalitat de Catalunya i el consistori targarí

La Junta de Govern Local de Tàrrega ha adjudicat les obres per arranjar el Camí de Verdú, una via rural que discorre pel terme municipal al llarg de 1.800 metres. Els treballs preveuen la pavimentació de la superfície, actualment de terra, amb una capa d’aglomerat asfàltic. També es construiran cunetes de desguàs d’aigües pluvials i s’instal·larà senyalització. El vial, considerat un enllaç històric entre Tàrrega i Verdú, és força transitat per vehicles i maquinària agrícola ja que dóna accés a nombroses finques i explotacions ramaderes. El consistori ha adjudicat l’execució del projecte a l’empresa M.I.J. Gruas SA per un import de 109.497 euros (IVA inclòs).

 

El cost de la inversió se sufragarà mitjançant tres fonts de finançament: l’Associació de Propietaris de Finques Rústiques de Tàrrega aportarà 59.500 euros; la Generalitat de Catalunya subvencionarà 47.475 euros en el marc dels ajuts per a camins públics locals; i l’Ajuntament de Tàrrega assumirà els 2.522 euros restants. Es preveu iniciar les obres en el decurs dels propers dies. El projecte preservarà els laterals formats per parets de marge de pedra seca. A més dels 1.800 metres que s’estenen pel terme de Tàrrega, el camí comunica fins a Verdú mitjançant un altre tram de 1.530 metres situats al municipi veí.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.