L’Ajuntament de Tàrrega adjudica els treballs per renovar el paviment asfàltic en sis vials de la ciutat

Obres al carrer del Segle XX, on s'instal·laran part de les noves pilones adquiridesD’altra banda, la capital de l’Urgell és el primer municipi que adquireix mobiliari urbà a través d’un nou acord marc de l’ACM · Sistema de compres centralitzades que suposa un estalvi econòmic

L’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat en Junta de Govern Local el contracte administratiu d’adjudicació per dur a terme una nova pavimentació asfàltica en sis vies urbanes de la ciutat. La finalitat és reparar desperfectes detectats al ferm a causa de l’ús i el pas del temps. Els punts on s’executaran els treballs són els carrers del Poeta N’assam, Bombers i Escoles; la plaça del Carme; l’avinguda de Josep Tarradellas; i la rotonda de la carretera de Sant Martí. Les obres, que s’executaran durant les properes setmanes, s’han adjudicat per un import de 100.144 euros (IVA inclòs) a l’empresa Tecnologia de Firmes SL.

 

120 pilones adquirides a través del sistema de compres centralitzades de l’ACM

D’altra banda, l’Ajuntament de Tàrrega és el primer ens local que ha adquirit mobiliari urbà a través d’un nou acord marc de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). En concret, la  capital de l’Urgell ha tramitat l’adquisició de 120 pilones que s’instal·laran properament a la via pública. El subministrament d’aquests elements mitjançant la Central de Compres de l’ACM permet gaudir de preus més avantatjosos amb total seguretat jurídica. Les 120 pilones, proveïdes per l’empresa adjudicatària Crous Expert, han suposat una inversió de 2.515 euros (IVA inclòs). La Regidoria d’Urbanisme preveu instal·lar-les al carrer del Segle XX, on ara s’amplia i renova la vorera sud, i a la zona d’estacionament gratuït vora l’avinguda de l’Onze de Setembre, de pròxima remodelació. Val a dir que el consistori targarí també ja utilitza el sistema de compres centralitzades per a l’adquisició de serveis de mobilitat sostenible, assegurances, electricitat i manteniment d’ascensors.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.