L’Ajuntament de Tàrrega amplia i millora les instal·lacions del Pla de Transició al Treball per a gent jove

Visita a l'aula del PTT de Tàrrega, recentment ampliadaS’ha redistribuït l’espai per donar cabuda a més alumnes i guanyar en funcionalitat de cara al nou curs que s’iniciarà el dijous 12 de setembre

L’Ajuntament de Tàrrega ha finalitzat les obres d’ampliació i millora de les instal·lacions del Pla de Transició al Treball (PTT). El projecte s’ha centrat en redistribuir l’espai del centre i ampliar l’aula fins assolir els 50 metres quadrats, mantenint alhora zones de recepció i despatxos. Així, s’ha procedit a aixecar nous envans i a refer les xarxes de llum, calefacció i informàtica. A l’aula també s’ha renovat mobiliari, com el taulell dels ordinadors de l’alumnat. L’espai del PTT, situat a la primera planta de l’antic casal de gent gran, podrà fer front així a l’augment d’alumnat previst per al nou curs que s’iniciarà el dijous 12 de setembre. El PTT, amb 20 anys de trajectòria educativa a Tàrrega, assolirà enguany els 17 alumnes inscrits, que gaudiran d’unes instal·lacions més funcionals i còmodes. El consistori targarí ha invertit 6.842 euros en les obres.

 

El PTT, impulsat a Tàrrega i Mollerussa de forma conjunta amb el Departament d’Educació, és un programa educatiu que proporciona una sortida laboral a nois i noies que no han superat l’ESO. L’alumnat adquireix coneixements teoricopràctics per desenvolupar tasques com a auxiliar de comerç, d’oficina i atenció al públic amb l’objectiu d’inserir-se laboralment. L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, i el regidor de Ciutadania, Educació, Treball i Esports, Xavier Rossell-Aparicio, han visitat les instal·lacions reformades del PTT acompanyades del personal tècnic i docent del centre (vegeu fotografia). Des de l’Equip de Govern s’ha posat de relleu la tasca del PTT per ajudar els joves a continuar formant-se i a integrar-se en l’àmbit laboral. L’antic casal de gent gran de Tàrrega, ubicat al carrer de La Pau, fou rehabilitat durant la dècada passada pel consistori com a edifici polivalent. A més del PTT, també acull actualment la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), el Centre de Formació de Persones Adultes, l’alberg de transeünts i el quarter de la Policia Local.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.