L’Ajuntament de Tàrrega amplia la vorera del col·legi Jacint Verdaguer per a reforçar la seguretat viària

El pas s’eixampla fins a 1,85 metres i es mantindran les pilones que delimiten la calçada · Els treballs, amb una inversió de 25.228 euros, suposaran una significativa millora del principal accés a l’escola

L’Ajuntament de Tàrrega realitza aquests dies les obres per ampliar la vorera sud del carrer de Ramon y Cajal, situada davant el col·legi Jacint Verdaguer. En dies d’activitat escolar, aquest pas és molt transitat pels infants que estudien al centri per les seves famílies. L’eixamplament de la vorera millorarà el principal accés al col·legi i reforçarà la seguretat dels vianants, evitant que hagin d’envair la calçada a les hores d’entrada i sortida de l’alumnat. En aquest sentit, s’ampliarà la vorera fins a 1,85 metres d’amplada en un tram de 90 metres lineals de longitud. Se substituirà la vorada i el paviment de panots renovant una superfície total de 225 metres quadrats de via pública. L’obra desplaçarà els embornals actuals situats al costat de la vorada així com l’escomesa domiciliària d’aigua de boca.

 

El consistori ja va col·locar fa un temps en aquest indret 22 pilones delimitant la calçada. Aquestes pilones es mantindran desplaçant-les fins al nou límit de la vorera. Així mateix, s’afegirà una barana de 9 metres al frontal de la porta principal de l’escola Jacint Verdaguer. L’execució de les obres s’ha adjudicat per un import total de 25.228 euros, inversió sufragada per l’Ajuntament de Tàrrega. Es preveu que els treballs s’enllesteixin abans de l’inici del proper curs escolar. L’Ajuntament de Tàrrega també avalua en el futur ampliar voreres al tram del carrer de Ramon y Cajal que comunica amb el carrer de Comabruna, millorant així la mobilitat de vianants en tota aquesta zona.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.