L’Ajuntament de Tàrrega aprova el projecte d’ampliació de la vorera sud del carrer del Segle XX

Fesomia actual del carrer del Segle XX · TàrregaL’espai es refarà amb nous panots i s’aplicarà aglomerat asfàltic a tota la calçada · Se substituiran les actuals pilones de plàstic per altres de metàl·liques i es col·locaran jardineres

L’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat en Junta de Govern Local el projecte d’obres per ampliar la vorera sud del carrer del Segle XX, vial que discorre en paral·lel a la via fèrria. En concret, s’actuarà en un tram de 210 metres lineals per a facilitar la mobilitat dels vianants en aquesta zona. La vorera, que assolirà els 2 metres d’amplada, es refarà integralment amb la col·locació d’un nou paviment de panots. El projecte inclou la pavimentació de tota la calçada amb aglomerat asfàltic. Així mateix, la vorera i la calçada esdevindran de plataforma única, separades per pilones metàl·liques que substituiran les actuals fetes de plàstic. Seran 40 pilones que es completaran amb 5 jardineres.

 

Els treballs es completaran amb la reposició dels servei d’aigua de boca al subsòl i la substitució d’embornals. A la calçada, a més, s’afegiran dos ressalts fets d’aglomerat asfàltic. El pressupost inicial de l’obra s’ha fixat en 73.000 euros. Tàrrega preveu executar l’ampliació de la vorera del carrer del Segle XX durant el present any 2018. Aprovat el projecte, el següent tràmit serà la licitació de les obres. Val a dir que es conservarà la vorada del costat nord del carrer, element que impedeix els vehicles d’apropar-se al mur de la via del tren. Es mantindrà també la circulació en doble sentit per als vehicles.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.