L’Ajuntament de Tàrrega autoritza instal·lar les parades d’alimentació del mercat setmanal el dilluns 16 de març

Tot i anul·lar ahir l’activitat · Amb la mesura, i seguint indicacions del Govern, es vol contribuir a l’abastament alimentari de la població · La capital de l’Urgell garanteix la prestació de serveis bàsics a la ciutadania · La Casa Consistorial ha obert avui al públic prioritzant l’atenció telefònica i digital · Reunió dels serveis socials per garantir l’atenció a les persones més vulnerables davant la pandèmia del coronavirus

L’Ajuntament de Tàrrega autoritzarà la instal·lació de les parades d’alimentació del mercat setmanal el proper dilluns 16 de març tot i suspendre ahir l’activitat com a mesura preventiva. Així, i atenent a les noves indicacions de la Generalitat de Catalunya, Tàrrega posarà a l’abast de la ciutadania un major subministrament de productes alimentaris contribuint a garantir aquest servei bàsic a la població. Les parades d’alimentació ocuparan el seu lloc de costum als carrers del centre però s’haurà de donar compliment a les mesures de distanciament fixades com a prevenció de contagi. La Policia Local de Tàrrega supervisarà la situació de les parades. D’altra banda, val a dir que des d’avui divendres la Policia Local flexibilitza sense límit horari l’ús dels llocs de càrrega i descàrrega per a vehicles de subministrament de productes d’alimentació al nucli urbà.

En un altre ordre, l’Equip de Govern ha mantingut avui una reunió de treball del comitè d’emergència per afers socials. També hi han participat representants del Consell Comarcal de l’Urgell, el CAP i la Policia Local de Tàrrega. L’objectiu: garantir l’atenció i fer un seguiment als col·lectius més vulnerables davant la situació de pandèmia del coronavirus, en especial persones grans o en situació de solitud.

L’Ajuntament de Tàrrega decretà ahir el tancament de tots els equipaments municipals durant almenys quinze dies, a excepció de la Casa Consistorial, que continua fent el servei d’atenció al públic de 8 del matí a 3 de la tarda. No obstant això, només s’atenen consultes i tràmits de caràcter urgent i es prioritza l’atenció telefònica i digital. També s’ha fixat una distància de prevenció entre el taulell de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i les persones usuàries.

Al mateix temps, s’han implantat mesures per facilitar el teletreball a la plantilla municipal i desenvolupar les tasques des dels domicilis. Pel que fa a la Brigada Municipal, la Policia Local i Ràdio Tàrrega, s’han fixat torns alternatius de treball per a minimitzar el risc de contagi i garantir la prestació dels serveis bàsics a la ciutadania. Es recomana seguir les informacions dels canals oficials i no difondre informacions falses o no contrastades. En cas de dubte, es pot trucar al telèfon 061 Salut Respon o consultar http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.