L’Ajuntament de Tàrrega difon un qüestionari online per col·laborar en l’elaboració del Pla d’Intervenció Interseccional de la ciutat

Les Regidories d’Igualtat, Joventut, Salut, Educació i el Punt SAI de l’Ajuntament de Tàrrega han difós aquesta setmana un qüestionari per participar i col·laborar en l’elaboració del futur Pla d’intervenció Interseccional de la ciutat. Una iniciativa que pretén abolir les desigualtats i discriminacions que es produeixen i/o es poden produir al municipi. Unes discriminacions que generen resistències com el feminisme o els moviments antiracistes. Segons ha explicat la Cap de la Unitat d’Igualtat, Joventut, Salut, Gent gran, i Immigació de l’Ajuntament de Tàrrega, Mireia Fontanet Viladot, als micròfons de Ràdio Tàrrega la voluntat del pla es contemplar les múltiples discriminacions que poden afectar a una mateixa persona. “Normalment els plans es centren només en una àrea concreta: igualtat, joventut… La idea d’aquest pla es mirar la persona d’una manera més integradora, contemplant les múltiples discriminacions que li puguin afectar”.

Donades les circumstàncies d’estat d’alarma per la pandemia del COVID-19 l’Ajuntament ha publicat aquest qüestionari de forma online. El poden contestar totes les persones majors de 16 anys mitjançant el següent enllaç:(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsP3Gcf9SpuMH5Fkqy3VJXSd2RR4oUKIHJ3lwtj3dClikvcw/formResponse)
Un link que s’ha compartit a les diferents xarxes socials vinculades a les àrees del consistori. Es un qüestionari en femení ja que va dirigit a persones i té en compte la confidencialitat, la protecció de dades i l’anonimat. Es preveu que el nou Pla d’Intervenció Interseccional s’acabi de realitzar a finals d’aquest mateix any, però tenint en compte la situació actual encara no hi ha una data fixa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.