L’Ajuntament de Tàrrega du a terme les obres de rehabilitació de cobertes al cementiri municipal

En un dels mòduls més antics del recinte funerari i amb una inversió de 72.309 euros · S’aprofitaran les teules en bon estat i es reforçarà l’estructura · La capital de l’Urgell també projecta una nova fase d’ampliació de la necròpoli

L’Ajuntament de Tàrrega realitza aquests dies les obres de rehabilitació de cobertes en un dels mòduls més antics del cementiri municipal. En concret, s’estan reparant 533 metres quadrats de teulada. Els treballs, adjudicats a l’empresa Ponte Trilla SL per un import de 72.309 euros (IVA inclòs), consisteixen en el desmuntatge del sostre actual i la construcció d’una nova coberta en què s’aprofitaran les teules en bon estat. També es procedeix a reforçar l’estructura i consolidar les arcades que recullen els nínxols. El termini d’execució s’ha fixat en tres mesos. La capital de l’Urgell posarà fi així a les patologies causades pel pas del temps en aquesta part del conjunt arquitectònic, situada al costat del carrer de Ferran Saperes. Es tracta d’un altre dels projectes de millora d’espais públics que la Regidoria d’Urbanisme va haver d’ajornar a causa de la pandèmia i que ara ja es poden materialitzar.

Fase 11 d’ampliació amb 75 nous nínxols

D’altra banda, el consistori targarí també ha aprovat una nova fase, la que fa 11, del projecte d’ampliació de la necròpoli. El document contempla la construcció d’uns altres 75 nínxols amb què es preveu cobrir la demanda de sepelis a uns anys vista. Les obres tenen un pressupost de contracta de 58.865 euros i sortiran properament a licitació. L’anterior fase d’ampliació es va finalitzar l’octubre de l’any passat, quan s’enllestí la construcció de 90 nínxols a la zona nova del recinte funerari. Els nous nínxols són fets de peces prefabricades de formigó armat amb cornisa d’acabats de coberta i pilars rodons.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.