L’Ajuntament de Tàrrega estrena la campanya “Tornem a taula” per reactivar el sector de la restauració

Espot audiovisual amb la participació de responsables de locals de restauració de la capital de l’Urgell • Es vol fer un reconeixement a tots els professionals del sector i transmetre un missatge d’optimisme

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega ha engegat una nova campanya per reactivar el sector de la restauració una vegada que el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que es permet l’obertura continuada de la restauració fins a les 23h, tant en terrasses com en interiors.

Sota el lema “Tornem a Taula”, la campanya se centra en un espot audiovisual amb la participació de responsables de locals de restauració de la capital de l’Urgell. En el vídeo apareixen realitzant diferents tasques a la cuina, preparant els seus plats més característics i l’escena final té lloc al parc de Sant Eloi amb un àpat conjunt de restauradors locals que animen a la població a tornar a taula després d’un any en què el sector ha patit una greu crisi.

Les restriccions per la pandèmia de la Covid-19 han afectat molts sectors i el món de la restauració ha estat un dels que més ho ha notat amb tancaments de mesos i restriccions horàries que han complicat la supervivència de molts d’aquests negocis. Amb la campanya “Tornem a taula” es vol fer un reconeixement a tots els professionals del sector i transmetre un missatge d’optimisme davant els símptomes de millora de la situació epidemiològica.

La campanya ha estat ideada i coordinada per Restaurants Tàrrega, el projecte de servei a domicili que va néixer durant el confinament de l’any passat i que ara es transforma en una plataforma de suport. La producció i l’edició de l’anunci ha anat a càrrec de l’empresa targarina Infocus Studio, que ha realitzat el rodatge en diferents ubicacions durant les darreres setmanes. A més, s’ha comptat amb la veu en off del periodista targarí Jaume Brufau, un dels referents de Catalunya Informació i que va iniciar els seus passos a Ràdio Tàrrega.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega ha estat l’encarregada de finançar la campanya i s’ha encarregat de contactar amb els responsables dels restaurants i coordinar la logística de la campanya. El vídeo s’ha transmès a través de les xarxes oficials de l’Ajuntament de Tàrrega i dels establiments que han participat en aquesta campanya i es projectarà a les sales de cinema de Circuit Urgellenc de la comarca de l’Urgell. A més, també es farà difusió de la campanya a través d’anuncis a Ràdio Tàrrega.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.