L’Ajuntament de Tàrrega inicia la creació d’un cens d’habitatges buits a la ciutat

També en col·laboració amb la direcció general de Joventut s’està treballant amb un projecte futur de masoveria urbana per ajudar a joves que vulguin a emancipar-se

El regidor de Ciutadania, Educació i Treball de l’Ajuntament de Tàrrega Xavier Rosell ha explicat avui a Ràdio Tàrrega que l’Ajuntament inicia l’elaboració d’un cens d’habitatges buits de la ciutat.
En aquest sentit Rosell ha explicat que dins el programa ‘Joves en Pràctiques’ “s’ha incorporat una persona per fer un cens d’habitatges buits de la ciutat. Aquest és un dels grans problemes que tenim a la ciutat; gent que busca habitatge sobretot de lloguer a la ciutat i no en troba, i primer de tot és veure amb que comptem, i després com administració intentar que les propietàries i els propietaris els cedeixin o els lloguin amb una supervisió que els hi garanteixi una seguretat de cobrar i de no tenir problemes”.
La creació d’aquesta futura borsa d’habitatges buits precisarà d’una mediació entre Ajuntament i propietaris per posar-la en marxa segons ha detallat el regidor.

D’altra banda Xavier Rosell també ha explicat que en col·laboració amb la direcció general de Joventut que s’està treballant amb un projecte futur de masoveria urbana per ajudar a joves que vulguin a emancipar-se. Segons Rosell “la idea és que a través del Centre de Recursos per a l’Ocupació La Solana es formés als joves amb les coses bàsiques per posar en marxa un habitatge i llavors nosaltres faríem de mediadors entre propietat i les persones joves interessades perquè poguessin gaudir d’aquests habitatges un temps a canvi de posar-lo al dia, rehabilitar-lo i mantenir-lo”.
Aquest segons Rosell és un projecte que encara estaria en una fase molt inicial.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.