L’Ajuntament de Tàrrega inicia l’adequació de la vorera de l’avinguda de Balaguer

Actuació inclosa en el paquet d’intervencions per arranjar una trentena de carrers i places de la ciutat

 

L’Ajuntament de Tàrrega ha donat inici aquesta setmana a les tasques d’adequació de la vorera a l’avinguda de Balaguer. Val a dir que és una de les intervencions d’arranjament previstes en una trentena de carrers i places del nucli urbà que va arrencar el passat mes de maig a la Via Lacetània i al carrer de Maria Rúbies. Es tracta d’un projecte dividit en tres lots per renovar paviments i adequar voreres, llambordes i rajoles malmeses.

Els treballs que es duen a terme a l’avinguda de Balaguer consisteixen en l’aplicació d’una nova capa de sauló a la superfície de la vorera en tota la longitud del carrer. Per tant, s’actua en una longitud de 362 metres lineals. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Arrufat per un import de 23.979 euros (import corresponent al lot 2). Així mateix, dins d’aquest mateix lot, s’ha reomplert amb sauló una de les voreres del carrer La Plana, el tram final del carrer de Joan Tous i s’ha millorat la plaça de Girona. Alhora, és previst que els operaris també treballin a la Rambla de Ponent, la zona esportiva i la Via Lacetània per tal de restablir paviments malmesos per les arrels dels arbres.

Així, el consistori targarí dona continuïtat als projectes d’arranjament d’espais públics que presenten un estat deficient, obres que es finançaran mitjançant 150.000 euros provinents del romanent de tresoreria, tal i com es va aprovar en la sessió del Ple celebrada el passat setembre. En aquest sentit, prèviament es va adjudicar el lot 3 per valor de 36.298 euros mentre que el lot 1 ha sortit a concurs amb un pressupost base de 84.719 euros.

La capital de l’Urgell també preveu reparar llambordes i rajoles en carrers com el de l’Hospital, Major, Santa Anna, Santa Maria, Escoles o Mare Vedruna així com a la plaça de Sant Antoni o el passeig del Parc Esportiu. De la mateixa manera, es contempla reposar trams del paviment en indrets com la plaça del Carme, la plaça de Manuel de Pedrolo o el carrer de Sant Pere Claver entre altres. Val a dir que el pla d’adequació de carrers és fruit d’una diagnosi realitzada pels serveis tècnics en els diferents barris de Tàrrega.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.