L’Ajuntament de Tàrrega iniciarà dimarts vinent les obres de substitució d’una canonada d’aigua de boca al Talladell

La nova conducció s’instal·larà al llarg del camí d’Altet, el qual romandrà tallat al trànsit metre durin els treballs · Un altre projecte, que s’adjudicarà aviat, preveu rehabilitar el ferm del mateix vial, el qual uneix El Talladell amb el lateral de l’A-2

L’Ajuntament de Tàrrega iniciarà dimarts vinent les obres de substitució d’un tram de la canonada que subministra aigua de boca a l’EMD El Talladell. Així, es modernitzarà una conducció de 485 metres de longitud que discorre al subsòl entre el lateral de l’autovia A-2 fins a l’entrada nord del poble, al llarg del vial conegut com camí d’Altet. Amb l’execució del projecte es vol garantir el subministrament d’aigua potable ja que l’actual canonada, feta de fibrociment, ha arribat al final de la seva vida útil i ja acumula unes quantes avaries. L’obra suposarà una inversió de 19.681 euros i s’inclourà dins el pla director de gestió de la xarxa d’aigua de boca que el consistori targarí té subscrit amb l’empresa concessionària Sorea. Els treballs obligaran a tancar al trànsit el camí d’Altet durant uns dies.

La substitució de la canonada precedeix un projecte de millora del mateix vial, en concret la rehabilitació del ferm, el qual actualment presenta molts sots. L’Ajuntament de Tàrrega, que ja va treure les obres a concurs, preveu adjudicar-les abans de finalitzar el present mes de maig. El pressupost base de licitació es fixà en 77.112 euros i es compta amb una subvenció de 60.000 euros atorgada per la Diputació de Lleida. El projecte se centrarà en l’aplicació d’una nova capa asfàltica al llarg de 704 metres de longitud millorant així aquesta important via d’accés a la població del Talladell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.