L’Ajuntament de Tàrrega iniciarà la segona fase de rehabilitació de cobertes al cementiri municipal abans de finalitzar l’any

La capital de l’Urgell habilitarà un servei extraordinari del bus urbà per Tots Sants el diumenge 31 d’octubre i el dilluns 1 de novembre

L’Ajuntament de Tàrrega iniciarà abans de finalitzar el present any la segona fase de les obres de rehabilitació de cobertes a la part antiga del cementiri municipal. Els treballs, que s’adjudicaran properament, tenen un pressupost base de licitació de 83.143 euros (IVA inclòs). El projecte preveu el desmuntatge previ del sostre actual i la construcció de noves cobertes en què s’aprofitaran les teules en bon estat. També es procedirà a reforçar l’estructura i consolidar les arcades que recullen els nínxols. La reconstrucció serà idèntica a la primera fase que ja s’executà al recinte l’any passat vora el carrer de Ferran Saperes. La capital de l’Urgell treballa així per resoldre les patologies causades pel pas del temps a la part més antiga del conjunt arquitectònic de la necròpoli. La segona fase de la renovació de les cobertes del cementiri rebrà una subvenció de la Diputació de Lleida en el marc del Pla de Finançament per Inversions en Salut 2020-2022.

Servei extraordinari del bus urbà per Tots Sants

D’altra banda, l’Ajuntament de Tàrrega habilitarà un servei extraordinari del bus urbà per facilitar els desplaçaments al Cementiri Municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Per segon any consecutiu, el transport es posarà a disposició de la ciutadania durant dos dies, també a la vigília: el diumenge 31 d’octubre i el dilluns 1 de novembre. D’aquesta manera, el consistori targarí ofereix un ventall horari més ampli per anar en bus a la necròpoli, espai que per aquestes dates rep una major afluència de visites. El servei extraordinari de bus és de franc per a tots els usuaris. L’horari serà el mateix de cada any: de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda, tots dos dies. El vehicle cobrirà cada mitja hora un trajecte que s’aturarà a les següents parades: avinguda de Catalunya (vora la plaça de Josep Pont i Creus), plaça del Centenari, Habitatges la Plana, plaça del Carme, plaça de Rafael Casanova i Cementiri Municipal. També es cobrirà la ruta de retorn en ordre invers.

Celebració del mercat setmanal el dilluns 1 de novembre

En un altre ordre, Tàrrega mantindrà en el calendari la celebració del mercat setmanal el proper dilluns 1 de novembre tot i ser jornada festiva no laborable. Per tant, a més de la instal·lació dels paradistes al centre de la ciutat, també es permetrà l’obertura d’establiments comercials en l’horari de matí del mercat. Així mateix, i com tots els dilluns de mercat, l’Ajuntament de Tàrrega oferirà el servei especial de bus interurbà adreçat als pobles del terme, en els trajectes i horaris habituals.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.