L’Ajuntament de Tàrrega millora l’eficiència energètica al Pavelló Municipal d’Esports, edifici que reduirà un 60% el consum de gas

 

Nou sistema tèrmic instal·lat al Pavelló Municipal d'EsportsRenovació integral del sistema de calderes apostant per la sostenibilitat a l’hora de produir calefacció i aigua calenta · L’acció compta amb un ajut de 30.000 euros provinents de la Diputació de Lleida

L’Ajuntament de Tàrrega ha enllestit els treballs de millora del sistema de calderes del Pavelló Municipal d’Esports. L’acció suposa un pas endavant en estalvi i eficiència energètica ja que s’aconseguirà reduir un 60% del consum de gas pel que fa a calefacció i aigua calenta. El projecte ha consistit en la substitució de les antigues calderes per unes de tecnologia més eficient. La modernització del sistema tèrmic també ha inclòs la renovació integral de la instal·lació de gas i de l’acumulador d’aigua. Gràcies a aquesta intervenció, el Pavelló Municipal d’Esports es posa al dia pel que fa a la nova normativa de sostenibilitat en aquest tipus d’equipaments.

Subvenció de la Diputació de Lleida

Les obres de millora a la sala de calderes han suposat una inversió de 39.327 euros. D’aquesta quantitat, l’Ajuntament de Tàrrega ha rebut 30.000 euros aportats per la Diputació de Lleida dins la línia de subvencions de gestió de patrimoni. La Regidoria de Serveis Municipals, encarregada de fer el manteniment en els edificis de l’ens local, ha dut a terme l’esmentada intervenció, la qual també posarà fi a les avaries del sistema tèrmic pels anys de servei que acumulava. Val a dir que el Pavelló Municipal d’Esports és una de les infraestructures que registra més ús a la capital de l’Urgell.

Acció emmarcada dins el Pla d’Energia Sostenible

El projecte s’ha englobat en el Pla d’Acció d’Energia Sostenible (PAES) al qual s’adherí el consistori targarí amb la voluntat de reduir les emissions contaminants i el consum d’energia en equipaments públics i mobiliari urbà. En aquest sentit, en el decurs dels darrers anys, Tàrrega ha instal·lat de forma gradual bombetes de tecnologia LED, més eficients, a la xarxa d’enllumenat públic.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.