L’Ajuntament de Tàrrega obrirà una nova oficina d’atenció ciutadana dedicada a serveis socials

Aprovat un contracte d’arrendament d’un local ubicat al carrer de Sant Pelegrí que s’habilitarà com a espai de treball de les regidories d’Acció Social, Habitatge, Igualtat i Salut · L’equipament també contribuirà a dinamitzar el barri del Cor de Maria, al nord del nucli urbà

 

L’Ajuntament de Tàrrega disposarà d’una nova oficina d’atenció ciutadana dedicada específicament a serveis socials. La Junta de Govern Local ha aprovat en aquest sentit la formalització d’un contracte d’arrendament d’un local ubicat a la cantonada dels carrers de Sant Pelegrí i Pau Ferran, al barri del Cor de Maria, al sector nord de la ciutat. Es tracta d’unes instal·lacions de planta baixa que ocupen una superfície de 386 metres quadrats i que el consistori preveu obrir al públic abans de finalitzar el present any. L’espai, de titularitat privada, requerirà una mínima inversió per ser habilitat com a lloc de treball ja que recentment fou usat per la Generalitat de Catalunya com a oficina del Departament d’Agricultura. En aquest sentit, el local compta amb una desena de despatxos i sales a més d’una àmplia zona de recepció amb taulell. El contracte d’arrendament, fruit d’un concurs públic, té una durada de 10 anys.

L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, ha destacat que “la distribució del local s’adequa a les necessitats de l’Ajuntament i tan sols cal dotar-lo de nou mobiliari i il·luminació led per fer-lo més modern i funcional”. Així mateix, la primera edil ha apuntat que la posada en marxa de la nova oficina de serveis socials al carrer de Sant Pelegrí “contribuirà a descentralitzar equipaments municipals i dinamitzar en aquest cas el barri del Cor de Maria, al nord del nucli urbà”. També s’ha de recordar que molt a prop d’aquest immoble, en concret al carrer de Gabriel de Tàrrega, la ciutadania té a l’abast una àmplia zona d’aparcament gratuït.

Les regidories que es traslladaran a la nova oficina són Acció Social Associativa i d’Intervenció, Habitatge, Igualtat i Salut. En aquest punt, els tècnics corresponents hi tindran el seu lloc de treball i atendran les persones usuàries de les diverses àrees esmentades. Entre altres avantatges, la posada en marxa del nou equipament ajudarà a evitar cues a la planta baixa de la Casa Consistorial, on l’Oficina d’Atenció Ciutadana comparteix espai, per exemple, amb l’Oficina Local d’Habitatge. La planta baixa que llogarà el consistori al barri del Cor de Maria gaudeix també de molta il·luminació natural ja que compta amb un ampli pati interior. L’accés a la zona de recepció es farà des del carrer de Sant Pelegrí, 76.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.