L’Ajuntament de Tàrrega posa la bandera arc iris al balcó com a expressió de suport a la igualtat de tracte de les persones LGTBI

Bandera LGTBI, avui a la Casa Consistorial de TàrregaL’Ajuntament de Tàrrega ha penjat avui divendres al balcó de la Casa Consistorial la bandera arc iris, símbol de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intergènere (LGTBI). Amb aquest gest, la capital de l’Urgell se suma a la celebració del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, que es commemora cada 17 de maig. El consistori expressa així el seu suport institucional a favor de la igualtat dels drets de totes les persones sigui quina sigui la seva orientació o identitat sexual alhora que rebutja i condemna les conductes discriminatòries, intolerants i vexatòries vers el col·lectiu LGTBI.

Des de l’octubre de l’any passat, l’Ajuntament de Tàrrega disposa d’un Servei d’Atenció Integral (SAI) en defensa dels drets de les persones LGTBI. Es tracta d’un punt de suport i acompanyament a persones que hagin patit o estiguin en risc de patir LGTBI fòbia per la seva orientació sexual o identitat de gènere. També té com a objectius fer visible la diversitat sexual i de gènere a la societat; dissenyar estratègies de sensibilització; i elaborar informes sobre la situació de les persones LGTBI al territori. La Regidoria de Polítiques d’Igualtat gestiona en xarxa aquest servei amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.