L’Ajuntament de Tàrrega proposa de celebrar per primera vegada el dia de la Mona al Càmping Municipal de la localitat

campingL’Ajuntament de Tàrrega proposa per primera vegada de celebrar al Càmping Municipal de la localitat la tradició de la Mona. Per aquest motiu, el consistori obrirà les portes de l’equipament el proper 17 d’abril, Dilluns de Pasqua, posant-lo a disposició de famílies i colles d’amics. D’aquesta forma, es facilitarà a la ciutadania una alternativa per menjar la Mona a cel obert sense desplaçar-se lluny de la ciutat. “Obrint aquest espai en una data tan assenyalada podem fidelitzar el seu ús cada Dilluns de Pasqua i consolidar aquest costum”, afirma l’alcaldessa Rosa Maria Perelló. Al mateix temps, la capital de l’Urgell també vol atorgar més ús a les instal·lacions del càmping, les quals reuneixen condicions òptimes per acollir aquest tipus d’activitats. En aquest sentit, la convocatòria del proper 17 d’abril també és oberta a visitants forans.

 

El Càmping Municipal romandrà obert a partir de les 12 del migdia i s’hi habilitaran taules de pícnic i zona de barbacoa. A més, per dinamitzar la jornada, també s’instal·laran jocs tradicionals per a la mainada. L’accés serà gratuït. Tot i això, es recomana reservar la taula prèviament a La Botiga del Museu (Carrer Major, 11) o per correu electrònic a [email protected]. El Càmping Municipal de Tàrrega disposa d’una zona arbrada que ocupa 9.000 m2, la qual també és usada com a campus per l’Institut Alfons Costafreda. A més, el recinte situat vora camp obert també propicia un entorn natural adequat per aquesta celebració.

 

Si se salda amb èxit, la proposta es podria repetir l’any vinent i perpetuar-se en el calendari de la ciutat. L’equipament, situat a l’avinguda de Tarragona, sumaria així un altre ús. Dissenyat com a allotjament durant la celebració de FiraTàrrega, el Càmping Municipal ha incorporat amb el temps altres usos i és escenari habitual de la Fira del Caçador, el festival musical Paupaterres i el Cros Intercomarcal. Des de l’any 2012, el recinte rep el nom d’Espai Felip Robinat i Felip en memòria de qui fou l’impulsor de la Fira del Caçador.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.