L’Ajuntament de Tàrrega renova el paviment de plaça del Carme

La Regidoria d’Urbanisme dona continuïtat a les tasques d’arranjament d’una trentena de carrers i places de la ciutat

L’Ajuntament de Tàrrega ha iniciat aquesta setmana les tasques d’adequació d’una part del paviment de la plaça del Carme, centre neuràlgic de la ciutat. D’aquesta manera, la Regidoria d’Urbanisme prossegueix amb les intervencions d’arranjament previstes en una trentena de carrers i places del nucli urbà que va arrencar al maig de l’any passat amb la substitució del ferm de la calçada amb una nova capa asfàltica a la Via Lacetània i al carrer de Maria Rúbies. Es tracta d’un projecte dividit en tres lots per renovar paviments i adequar voreres, llambordes i rajoles malmeses.

Els treballs que es duen a terme aquesta setmana a la plaça del Carme consisteixen en arrencar les rajoles malmeses, netejar-ne la base i substituir-les per noves peces. És previst que els operaris actuïn en una superfície de 160 metres quadrats de l’espai. Les obres a la cèntrica plaça han començat alhora que s’ultima la renovació de les voreres de l’avinguda d’Ondara, on s’ha intervingut les últimes setmanes, així com a la Rambla de Ponent, vial que uneix l’esmentada avinguda amb la plaça de Josep Pont i Creus. Alhora, en breu es procedirà a fer tasques de manteniment de les voreres dels carrers de l’Onze de Setembre i Joan Tous.

Així mateix, dins d’aquest mateix lot, s’han condicionat les voreres de l’entorn de la plaça Manuel de Pedrolo i els carrers de les Escoles i Mare Vedruna. Les obres es van adjudicar a l’empresa Rius Orpella Constructor d’Obres SL per un import de 76.247 (import corresponent al lot 1).

L’Ajuntament de Tàrrega avança així en l’arranjament de vials i espais públics que presenten un estat deficient a partir d’una diagnosi prèvia efectuada pels serveis tècnics municipals. Actuacions que, entre altres, han permès renovar el ferm d’una desena de carrers de la capital de l’Urgell mitjançant l’aplicació d’una capa asfàltica per millorar els ferms més deteriorats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.