L’Ajuntament declararà el 25 de maig com a dia de la memòria històrica i democràtica de la ciutat de Tàrrega

En memòria de totes les víctimes de la guerra civil, el franquisme i el nazisme• El Ple també preveu aprovar l’ordenança reguladora de subvencions

L’Ajuntament de Tàrrega celebra aquest dijous el Ple on està previst aprovar la declaració del dia 25 de maig com a dia de la memòria històrica i democràtica de la ciutat de Tàrrega en record de totes les víctimes de la guerra civil, el franquisme i el nazisme. La data escollida coincideix amb l’acte de memòria històrica que es va realitzar aquest dimarts amb la instal·lació de les pedres de les llambordes Stolpersteine en record dels 9 targarins deportats al camp de concentració de Mauthausen. Amb aquesta declaració, l’actual consistori vol manifestar el seu compromís amb la memòria històrica i la intenció de realitzar noves accions per no oblidar el passat ni les seves conseqüències.

Un altre dels punts destacats del dia serà la resolució de les al·legacions i l’aprovació definitiva de l’ordenança reguladora de subvencions. Aquesta ordenança té l’objectiu de regular i homogeneïtzar els criteris per a les concessions de subvencions per part de l’Ajuntament de Tàrrega a entitats, associacions i particulars.

Entre altres punts, el Ple també preveu presentar per aprovació la taxa per a la prestació dels serveis de l’Escola Municipal de Música, els preus públics dels serveis de les llars d’infants i les festes locals de Tàrrega i dels pobles del municipi per a l’any 2022.

El Ple de l’Ajuntament de Tàrrega començarà aquest dijous 27 de maig a les 20h, tindrà format telemàtic i s’emetrà en directe pel canal de YouTube del consistori.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.