L’alcaldessa de Tàrrega lamenta que no s’informés al Consistori de la presència ahir de la consellera Budó a la ciutat

L’Ajuntament de Tàrrega presentarà una queixa formal a la Generalitat de Catalunya

L’alcaldessa de Tàrrega Alba Pijuan Vallverdú ha lamentat que no es comuniqués a l’Ajuntament la visita ahir a les instal·lacions de l’empresa ASG-Aigües del Segarra Garrigues  de la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó.
Pijuan ha explicat a Ràdio Tàrrega que es va assabentar de la presència de Budó a la ciutat a través dels mitjans de comunicació i ha afirmat que “estic bastant decebuda perquè sembla ser que quan una consellera o un conseller visita una ciutat s’ha d’avisar a alcaldia, és qüestió de protocol. Crec que no és el procediment adequat i farem arribar la nostra queixa a la conselleria de presidència ja que pensem que no és la manera d’actuar i és una manera de menystenir l’Ajuntament de Tàrrega”.

L’alcaldessa de Tàrrega ha afirmat que “no atribuïm aquesta actuació a un descuit, degut a que aquesta visita ens vam assabentar que ja estava programada fa unes setmanes i es va anular, i tampoc se’ns havia comunicat”.
La primera edil ha recordat que era la primera vegada que una consellera de JuntsXCat visitava Tàrrega des de la seva presa de possessió com alcaldessa, i ha lamentat la situació; “fins ara han visitat la ciutat membres d’ERC i no hi ha hagut cap problema, s’ha avisat a tots els membres del consistori i no sé perquè ha passat això ara”.

Segons l’alcaldessa “la visita a la ciutat està per damunt dels partits, és una qüestió de protocol institucional, i és una qüestió de respecte a la màxima autoritat de la ciutat que visites”.
Recordem que la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó va ser ahir a Tàrrega per conèixer les instal·lacions de l’empresa ASG-Aigües del Segarra Garrigues a la capital de l’Urgell.

Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.