L’arranjamnet de la zona lúdica del passeig Josep Brufau d’Agramunt ha estat el projecte guanyador del procés participatiu

passeigEl projecte per arranjar la zona lúdica del passeig Josep Brufau ha sigut el projecte guanyador del tercer procés participatiu que impulsa l’Ajuntament d’Agramunt mitjançant la regidoria de Noves Tecnologies. Aquest projecte ha rebut un total de 42 vots vàlids, mentre que els altres dos projectes finalistes, la millora de les instal·lacions esportives del pavelló esportiu i la creació de punts d’informació, han rebut 27 i 6 vots respectivament.

A partir d’ara, des de l’Ajuntament es concretarà aquesta proposta que compta amb un pressupost de 12.400 euros. Inicialment, es farà una avaluació de l’estat actual de l’espai lúdic del Passeig Josep Brufau, per tal de reparar zonesque puguin estar malmeses, incomplertes i plantejar noves necessitats.

 

Des de l’Ajuntament d’Agramunt hi ha la voluntat de continuar promovent aquest tipus de consultes participatives de cara a futurs projectes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.