L’Associació Alba i CRUMA presentaran l’obra de teatre ‘Vota’m’ al XOC

XOC és la 1a Mostra d’Arts Escèniques amb Impacte que se celebrarà el proper 17 de juny a Verdú per a visibilitzar la diversitat de talents

Sacsejar emocionalment i visibilitzar el talent artístic de persones i companyies que normalment no tenen un espai per fer-ho  és la voluntat amb la qual XOC, la 1a Mostra d’Arts Escèniques amb Impacte, arribarà el proper dia 17 de juny a Verdú. En aquest municipi de l’Urgell, alguns actors i actrius de l’Associació Alba representaran l’obra ‘Vota’m’, sota el guiatge de CRUMA Taller.

En aquesta primera edició hi participaran 5 companyies de teatre i un grup de dansa i comptarà amb un espectacle inaugural a càrrec de Ferran Orobitg. Des de l’Associació Alba creuen que XOC serà un espai on reivindicar l’accés a la cultura i l’art com a eina de transformació social.

Durant el matí es podrà gaudir de la càpsula formativa ‘Eines escèniques per a l’acció social’ i tot moment la mostra estarà oberta a tots els públics, serà gratuïta i estarà dirigida per programadors culturals.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.