L’Associació Alba i l’Escola Vedruna s’uneixen per identificar punts de Tàrrega amb mala accessibilitat

L’objectiu del projecte ‘Trenquem barreres’ és confeccionar un mapa digital amb tots aquests punts i traslladar-ho al consistori i impulsar millores

Des d’aquesta setmana als carrers de Tàrrega s’hi poden trobar adhesius vermells en forma triangular i amb la frase “Trenquem barreres”. Forma part d’una iniciativa que han impulsat el grup de joves de l’Associació Alba i les alumnes del Cicle de Grau Mitjà d’Atenció a persones amb dependència de l’Escola Vedruna. L‘objectiu és fer visibles els problemes d’accessibilitat que té la ciutat i en només dues hores de descoberta van detectar més de 60 punts crítics.

Els joves van reunir-se fa unes setmanes per dissenyar conjuntament aquest adhesiu i ara, després de catalogar els llocs de difícil accés, ja treballen per a fer arribar el producte final al consistori.

Els joves demanen ara la col·laboració ciutadana per a detectar nous punts fent una foto del problema i compartint-ho a xarxes etiquetant l’Associació Alba o bé amb el hashtag #trenquembarreres.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.